|||
amarmino juli 2021amarmino juli 2021
Up next Fin intro til timeblocking Jeg er stor tilhænger af ideen om at ‘timeblocke’ mine opgaver i kalenderen. Det giver overblik ikke bare i forhold til deadlines og arbejde, men Air-tagfat med batteriet Anders er ikke vred, men han er skuffet. Apples AirTag, der som bekendt er beregnet til at lokalisere ting man ikke kan finde (fx tasker, punge,
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning