|||

Fin intro til timeblocking

Jeg er stor tilhænger af ideen om at ‘timeblocke’ mine opgaver i kalenderen.

Det giver overblik ikke bare i forhold til deadlines og arbejde, men også – og især – i forhold til hvor meget tid jeg skal bruge.

Men timeblocking giver også ro i maven på en daglig basis, fordi jeg har tænkt over hvornår jeg skal lave hvad, og derfor er mindre tilbøjelig til bare at skifte fokus hvis der kommer en email eller noget andet input.

Via appen Tiimo, som egentlig er særlig beregnet til personer med ADHD, fandt jeg denne intro til timeblocking – som er absolut lige så god til såkaldt almindelige mennesker.

Up next Stemning fra Øresund Amarmino juli 2021
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline