|||

All-in på Æble

Af årsager jeg nok skal vende tilbage til, så har jeg i dag kastet mig over et Apple-eksperiment.

Det går ud på så vidt overhovedet muligt KUN at bruge Apple-apps de næste 4-5 dage.

Vi taler Notes, Kalender, Safari (incl. Reading List og Bookmarks), Garageband, Podcasts og hele balladen.

Det vil nok primært være min iPhone og iPad, der bliver test-platform, men Mac’en skal selvfølgelig også involveres.

Det er ikke alting, jeg kan gøre på Æble-apps, men altså: der hvor jeg kan, der skal jeg (eller i hvert fald prøve).

Jeg skal nok snart forklare hvorfor, og naturligvis fortælle hvordan det gik…

Up next Rejse-revival - af med falken For 30 år siden solgte min fætter og jeg for anden gang vores grønne Ford Falcon, der havde kørt os cirka 10.000 kilometer rundt i Australien. Først Tegn på regn
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot