|||

Ah, overskud

Det er totalt luksus at kunne se frem til et par uger, hvor der er okay med opgaver - inklusive nogle af dem man pålægger sig selv, eller gør bare fordi man har lyst - uden at det bliver presset.

Eller, det kan jo ikke udelukkes at der pludselig dukker ting op, eller at noget tager længere tid, men jeg tror jeg har indregnet en buffer.

Det har længe været planen at forsøge at balancere i en situation, hvor jeg har nok at lave og tjener nok, men ikke behøver stresse rundt og padle som en tosse for at nå alting. Og knock-knock - sådan ser det altså ud lige de næste 14 dagens tid.

Aaaah.

Up next kold solskinsmorgen på fælleden Anonym It’s not that I have anything to hide. It’s that I haven’t got anything I want you to see. -Anon (Netflix)
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning