|||

Ah, overskud

Det er totalt luksus at kunne se frem til et par uger, hvor der er okay med opgaver - inklusive nogle af dem man pålægger sig selv, eller gør bare fordi man har lyst - uden at det bliver presset.

Eller, det kan jo ikke udelukkes at der pludselig dukker ting op, eller at noget tager længere tid, men jeg tror jeg har indregnet en buffer.

Det har længe været planen at forsøge at balancere i en situation, hvor jeg har nok at lave og tjener nok, men ikke behøver stresse rundt og padle som en tosse for at nå alting. Og knock-knock - sådan ser det altså ud lige de næste 14 dagens tid.

Aaaah.

Up next kold solskinsmorgen på fælleden Anonym It’s not that I have anything to hide. It’s that I haven’t got anything I want you to see. -Anon (Netflix)
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg