|||

Ah, overskud

Det er totalt luksus at kunne se frem til et par uger, hvor der er okay med opgaver - inklusive nogle af dem man pålægger sig selv, eller gør bare fordi man har lyst - uden at det bliver presset.

Eller, det kan jo ikke udelukkes at der pludselig dukker ting op, eller at noget tager længere tid, men jeg tror jeg har indregnet en buffer.

Det har længe været planen at forsøge at balancere i en situation, hvor jeg har nok at lave og tjener nok, men ikke behøver stresse rundt og padle som en tosse for at nå alting. Og knock-knock - sådan ser det altså ud lige de næste 14 dagens tid.

Aaaah.

Up next kold solskinsmorgen på fælleden Anonym It’s not that I have anything to hide. It’s that I haven’t got anything I want you to see. -Anon (Netflix)
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot