|||

Jeg har jo efterhånden fået tradition for at gå en cirka maraton-lang tur hver sommer – Gåturton, som jeg har døbt det.

Den første var fra Kbh NV til Helsingør, en distance som nærmest på meteren matcher den officielle maraton på 42,195 kilometer.

Siden har jeg blandt andet gået til Køge og ovre ved Middelfart.

I år var planen at gå den første tur igen, men den anden vej – altså fra Helsingør til Frederiksberg.

Jeg stod op kl 4.40, hoppede i tøjet og gik til Nørreport for at tage toget til Helsingør – men dælme om ikke der så var problemer på Hovedbanen, så der ikke var nogen tog!

Og mens jeg så stod der og var ved at bande DSB langt væk, så tænkte jeg “hvorfor ikke bare acceptere omstændighederne og gå til Helsingør herfra?”

Som tænkt, så gjort. Og jeg havde en dejlig tur!

Vejret var lidt køligt i starten, og mine madplaner var lidt kuldsejlede, så jeg måtte snuppe en snack og lidt tank-kaffe omkring Rungsted, og spiste en lille salat og nogle mandler i Humlebæk.

Kaffepause ved RungstedKaffepause ved Rungsted

Og så er de sidste 8-10 kilometer som regel lidt trætte – man begynder at mærke sine fødder til sidst.

Men det lykkedes, og jeg ankom til Helsingør Station efter ca 49 kilometer.

Med den ekstra halvanden kilometer fra Hovedbanen og hjem kom jeg således over de 50 – en personlig rekord, og samtidig ganske passende, da jeg jo for præcis en uge siden blev 50.

Den slags balance kan jeg godt lide.

50 km50 km

Up next Beta-junkie Jeg har det generelt svært med at tøjle min FOMO, når det handler om opdateringer til apps og OS’er. I denne omgang havde jeg dog faktisk besluttet Stemning fra Øresund
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh