|||

Jeg har jo efterhånden fået tradition for at gå en cirka maraton-lang tur hver sommer – Gåturton, som jeg har døbt det.

Den første var fra Kbh NV til Helsingør, en distance som nærmest på meteren matcher den officielle maraton på 42,195 kilometer.

Siden har jeg blandt andet gået til Køge og ovre ved Middelfart.

I år var planen at gå den første tur igen, men den anden vej – altså fra Helsingør til Frederiksberg.

Jeg stod op kl 4.40, hoppede i tøjet og gik til Nørreport for at tage toget til Helsingør – men dælme om ikke der så var problemer på Hovedbanen, så der ikke var nogen tog!

Og mens jeg så stod der og var ved at bande DSB langt væk, så tænkte jeg “hvorfor ikke bare acceptere omstændighederne og gå til Helsingør herfra?”

Som tænkt, så gjort. Og jeg havde en dejlig tur!

Vejret var lidt køligt i starten, og mine madplaner var lidt kuldsejlede, så jeg måtte snuppe en snack og lidt tank-kaffe omkring Rungsted, og spiste en lille salat og nogle mandler i Humlebæk.

Kaffepause ved RungstedKaffepause ved Rungsted

Og så er de sidste 8-10 kilometer som regel lidt trætte – man begynder at mærke sine fødder til sidst.

Men det lykkedes, og jeg ankom til Helsingør Station efter ca 49 kilometer.

Med den ekstra halvanden kilometer fra Hovedbanen og hjem kom jeg således over de 50 – en personlig rekord, og samtidig ganske passende, da jeg jo for præcis en uge siden blev 50.

Den slags balance kan jeg godt lide.

50 km50 km

Up next Beta-junkie Jeg har det generelt svært med at tøjle min FOMO, når det handler om opdateringer til apps og OS’er. I denne omgang havde jeg dog faktisk besluttet Stemning fra Øresund
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline