|||

1971 revisited

Jeg nævnte i en tidligere post i anledning af min truende 50-års-fødselsdag, at både email og Intels 4004 – den første microprocessor på markedet – så verdens lys i 1971, ligesom undertegnede.

Men det var ikke det eneste computer-relaterede, der dukkede op for 50 år siden:

FTP blev demonstreret første gang i 1971, og det var også året hvor IBM lancerede deres første tale-til-tekst-system, med hele 5000 ord!

Lidt mere kuriøst var det også samme år at begrebet Silicon Valley første gang blev sat på tryk.

Og så har ComputerHope.com såmænd også lige på listen, at en af verdens rigeste og mest succesfulde techpersoner, Elon Musk, også blev født i 1971, kun tre-fire uger før mig.

Jeg skal med andre ord lidt op i gear, hvis jeg skal gøre ham kunsten efter…

Up next Ventetid Jeg har virkelig et par uheldige dage, hvor folk ikke svarer på mails, dobbeltbooker møder på de tider vi har aftalt interview, eller sender ting Fristende æbler Så var der igen nyt fra Apple TV Shop + Altså, der var PR-video fra Cupertino, hvor Tim Cook og slæng fremviste de nyeste dimser og tilbud. Jeg
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline