|||

1971 revisited

Jeg nævnte i en tidligere post i anledning af min truende 50-års-fødselsdag, at både email og Intels 4004 – den første microprocessor på markedet – så verdens lys i 1971, ligesom undertegnede.

Men det var ikke det eneste computer-relaterede, der dukkede op for 50 år siden:

FTP blev demonstreret første gang i 1971, og det var også året hvor IBM lancerede deres første tale-til-tekst-system, med hele 5000 ord!

Lidt mere kuriøst var det også samme år at begrebet Silicon Valley første gang blev sat på tryk.

Og så har ComputerHope.com såmænd også lige på listen, at en af verdens rigeste og mest succesfulde techpersoner, Elon Musk, også blev født i 1971, kun tre-fire uger før mig.

Jeg skal med andre ord lidt op i gear, hvis jeg skal gøre ham kunsten efter…

Up next Ventetid Jeg har virkelig et par uheldige dage, hvor folk ikke svarer på mails, dobbeltbooker møder på de tider vi har aftalt interview, eller sender ting Fristende æbler Så var der igen nyt fra Apple TV Shop + Altså, der var PR-video fra Cupertino, hvor Tim Cook og slæng fremviste de nyeste dimser og tilbud. Jeg
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde