|||
why hello there little fellawhy hello there little fella
Up next Læs senere Jeg slås (som læserne vil vide) mere eller mindre kontinuerligt med tre store udfordringer, jeg håber en dag at få styr på. Eller mere præcist: jeg Tak for tags Jeg er nok lidt af en organisations-junkie, og er egentlig glad for både mapper og tags - men der er jo noget særlig funky over tags, fordi de kan
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning