|||

Verdensmål

Jeg har lige være til første halvdel af generalforsamlingen i vores nye bank, Merkur Andelskasse.

Vi skiftede sidste år, dels pga. den fortsatte katastrofe med Danske Banks hvidvask-skandaler, dels fordi Merkur tilsyneladende er et af de få pengeinstitutter, der for alvor forsøger at gøre noget positivt ved verdens udfordringer.

Fx er det væsentlig nemmere at investere sine pensionspenge i vedvarende energi, bæredygtige projekter i udviklingslande eller andre gode ting.

Anyway, det er ikke for at pudse glorien - jeg måtte bare lige fortælle, at det er første gang nogensinde jeg har været til, endsige haft lyst til at være til, en banks generalforsamling.

Men programmet i dag stod bla. på et timelangt foredrag af Katherine Richardson, der virkelig formåede at sætte FNs bæredygtighedsmål i perspektiv, og give bare en gnist af håb midt i al elendigheden.

(At jeg så alligevel sad og blev så trist at jeg var ved at græde, er en helt anden ting).

Men tak til Katherine og ikke mindst tak til Merkur.

Up next Forår Kold forårsmorgen
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning