|||

Verden i vestfløjen

Jeg tænker, at mange ligesom jeg er lidt ekstra grådlabile i disse dage - i hvert fald oplever jeg et par gange om ugen at måtte knibe en tåre, når jeg hører en sang, læser en bog eller ser noget på skærmen.

Nogle gange er der en åbenlys forbindelse til Coronapokalypsen og verdens nedsmeltning, andre gange er det bare fordi musikken lyder særlig smukt eller en karakter på siden siger noget bevægende.

Og så er der West Wing

Jeg er i et anfald af eskapistisk nostalgi gået igang med at gense den gamle serie, der begyndte i 1999. Det er 4:3 og småfedtet at se på, men karaktererne står lyslevende og dialogen er sprudlende, dyb og genial.

Jeg pløjede igennem sæson 1 på få dage, og har nu taget hul på sæson 2, der måske er den bedste sæson af en tv-serie, jeg nogensinde har set. Den er i hvert fald i Top Tre.

Og ja, i de første to afsnit af denne sæson måtte jeg indtil flere gange tørre en tåre af kinden. Nogle gange fordi det var hårdt, andre gange fordi det var sjovt, og atter andre bare fordi det føltes så…rigtigt.

Da jeg var knægt drømte jeg ofte om at leve i fiktive verdener, som Tolkiens Middle Earth - i dag kunne jeg godt tænke mig at bo inde i tv-seriens Vestfløj.

Up next Kan i huske mønter? Frokost ved havnen
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist