|||
Up next Jeg skulle have været bibliotekar (Ikke specielt frit efter salig Onkel Danny) Åh, jeg skulle have været bibliotekar Pludselig kan jeg se det - Jeg skulle have været bibliotekar! Sov GDPR-godt Lille genopkog af sommerspas - mest som test af en blogfunktion: Jeg har indtalt (nogle minutter af) den officielle GDPR-lovtekst - og den er efter
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh