|||

Ups, nu gjorde jeg det igen

Det sker heldigvis ikke så tit, at jeg går ind på Netdoktor - men nu kom jeg altså til det igen.

Og som altid betyder det, at selv de mindste, (forhåbentlig) ubetydelige symptomer bliver til klare tegn på uhelbredelig sygdom.

Heldigvis kan de fleste af den slags lidelser kureres ved den simple medicin ikke at kigge på Netdoktor igen.

Up next Tester lige en automatisering Intet at se her, passér bloggen Forretningsidé: Grøn podcast-hosting Jeg kiggede idag med på et webinar om digitalisering og verdensmål, og til sidst spurgte oplægsholderen (Trine Plambech fra Alexandra Institutet,
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude