|||

Ups, nu gjorde jeg det igen

Det sker heldigvis ikke så tit, at jeg går ind på Netdoktor - men nu kom jeg altså til det igen.

Og som altid betyder det, at selv de mindste, (forhåbentlig) ubetydelige symptomer bliver til klare tegn på uhelbredelig sygdom.

Heldigvis kan de fleste af den slags lidelser kureres ved den simple medicin ikke at kigge på Netdoktor igen.

Up next Tester lige en automatisering Intet at se her, passér bloggen Forretningsidé: Grøn podcast-hosting Jeg kiggede idag med på et webinar om digitalisering og verdensmål, og til sidst spurgte oplægsholderen (Trine Plambech fra Alexandra Institutet,
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde