|||

Udfordringer og distraktioner

Faste læsere (yeah, right) af denne blog vil vide, at jeg på trods af masser af gode og spændende opgaver også prøver at søge ny inspiration hele tiden.

Det handler om alt fra ideer til konkrete artikler eller podcasts, via konferencebesøg og fyraftensmøder, til læsning af jobannoncer og kaffesamtaler.

En af mine selvpålagte mål med det næste års tid er at forsøge at opdyrke projekter og opgaver, der ligger i yderkanten af mine forholdsvis etablerede kompetencer - måske endda helt uden for.

Det er ikke nemt.

Der er en gråzone mellem spændende udfordringer og muligheder for at lære, og så ideer eller tilbud som lyder interessante men i virkeligheden bare er distraktioner - enten fordi de ligger langt fra komfortzonen eller fordi de ganske enkelt ikke er realistiske.

Det er en kunst at skelne mellem de to, synes jeg.

Up next Blackkklansman Se den. ’Nuff said Gitterprop til hjerteoperationer
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft