|||

Udfordringer og distraktioner

Faste læsere (yeah, right) af denne blog vil vide, at jeg på trods af masser af gode og spændende opgaver også prøver at søge ny inspiration hele tiden.

Det handler om alt fra ideer til konkrete artikler eller podcasts, via konferencebesøg og fyraftensmøder, til læsning af jobannoncer og kaffesamtaler.

En af mine selvpålagte mål med det næste års tid er at forsøge at opdyrke projekter og opgaver, der ligger i yderkanten af mine forholdsvis etablerede kompetencer - måske endda helt uden for.

Det er ikke nemt.

Der er en gråzone mellem spændende udfordringer og muligheder for at lære, og så ideer eller tilbud som lyder interessante men i virkeligheden bare er distraktioner - enten fordi de ligger langt fra komfortzonen eller fordi de ganske enkelt ikke er realistiske.

Det er en kunst at skelne mellem de to, synes jeg.

Up next Blackkklansman Se den. ’Nuff said Gitterprop til hjerteoperationer
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg