|||

Udfordringer og distraktioner

Faste læsere (yeah, right) af denne blog vil vide, at jeg på trods af masser af gode og spændende opgaver også prøver at søge ny inspiration hele tiden.

Det handler om alt fra ideer til konkrete artikler eller podcasts, via konferencebesøg og fyraftensmøder, til læsning af jobannoncer og kaffesamtaler.

En af mine selvpålagte mål med det næste års tid er at forsøge at opdyrke projekter og opgaver, der ligger i yderkanten af mine forholdsvis etablerede kompetencer - måske endda helt uden for.

Det er ikke nemt.

Der er en gråzone mellem spændende udfordringer og muligheder for at lære, og så ideer eller tilbud som lyder interessante men i virkeligheden bare er distraktioner - enten fordi de ligger langt fra komfortzonen eller fordi de ganske enkelt ikke er realistiske.

Det er en kunst at skelne mellem de to, synes jeg.

Up next Blackkklansman Se den. ’Nuff said Gitterprop til hjerteoperationer
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot