|||

TV er tungt

Jeg har ladet mig lokke til at være case i en DR Kultur-serie om store forandringer i samfundet, og hvad de betyder sådan mere personligt.

“Mit” afsnit handler sæføli om teknologi, og hvordan jeg - på trods af mit ambivalente forhold til den konkrete brug af teknologi mange steder, og de uheldige konsekvenser - også på mange måder bare er voldsomt fascineret af nye apps, dimser og tjenester.

Jeg har ingen anelse om, hvordan resultatet bliver - men mand, jeg havde glemt hvor lang tid det tager at lave tv…

5 timer torsdag aften og 8 timer fredag, med interview, opstillinger, gentagelser og ventetid, ventetid, ventetid.

Så er det sgu lidt nemmere at lave radio 👍🎙

Up next Den nye iPhone kommer til at hedde… Der er vilde spekulationer i denne uge, som optakt til Apples iPhone-og-andre-ting-event 12. september. En af de ophedede diskussioner går på, hvad Onkel Anders læser højt
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline