|||

TV er tungt

Jeg har ladet mig lokke til at være case i en DR Kultur-serie om store forandringer i samfundet, og hvad de betyder sådan mere personligt.

“Mit” afsnit handler sæføli om teknologi, og hvordan jeg - på trods af mit ambivalente forhold til den konkrete brug af teknologi mange steder, og de uheldige konsekvenser - også på mange måder bare er voldsomt fascineret af nye apps, dimser og tjenester.

Jeg har ingen anelse om, hvordan resultatet bliver - men mand, jeg havde glemt hvor lang tid det tager at lave tv…

5 timer torsdag aften og 8 timer fredag, med interview, opstillinger, gentagelser og ventetid, ventetid, ventetid.

Så er det sgu lidt nemmere at lave radio 👍🎙

Up next Den nye iPhone kommer til at hedde… Der er vilde spekulationer i denne uge, som optakt til Apples iPhone-og-andre-ting-event 12. september. En af de ophedede diskussioner går på, hvad Onkel Anders læser højt
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh