|||

Tusinddages gåtursjubilæum

I dag har fejret et lille jubilæum - jeg har tusind dage i træk gået mindst 10 kilometer om dagen, i gennemsnit faktisk omkring de 12.

1000 dage1000 dage

Ikke en eneste overspringsdag, men 10 km i sol, regn og slud, 1000 dage i streg.

Jaja, så er det heller ikke vildere, men jeg er altså alligevel lidt stolt!

Så må man gerne være lidt stolt?Så må man gerne være lidt stolt?

Næste mål: 3 år (1095 dage) og så må vi se.

Men jeg indrømmer blankt, at jeg er neurotisk nok til helst ikke at ville bryde kæden…

Up next Wifi woes De seneste uger har jeg ofte oplevet, at vores wifi svinger meget, især om aftenen og især på download. Vi har egentlig 300/300 fiber, men flere Upgrade-afhængig Jeg synes normalt ikke jeg lider voldsomt af FOMO (selvom jeg kan blive ramt af heftig utålmodighed, når jeg venter på noget nyt grej jeg har
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh