|||

Tusinddages gåtursjubilæum

I dag har fejret et lille jubilæum - jeg har tusind dage i træk gået mindst 10 kilometer om dagen, i gennemsnit faktisk omkring de 12.

1000 dage1000 dage

Ikke en eneste overspringsdag, men 10 km i sol, regn og slud, 1000 dage i streg.

Jaja, så er det heller ikke vildere, men jeg er altså alligevel lidt stolt!

Så må man gerne være lidt stolt?Så må man gerne være lidt stolt?

Næste mål: 3 år (1095 dage) og så må vi se.

Men jeg indrømmer blankt, at jeg er neurotisk nok til helst ikke at ville bryde kæden…

Up next Wifi woes De seneste uger har jeg ofte oplevet, at vores wifi svinger meget, især om aftenen og især på download. Vi har egentlig 300/300 fiber, men flere Upgrade-afhængig Jeg synes normalt ikke jeg lider voldsomt af FOMO (selvom jeg kan blive ramt af heftig utålmodighed, når jeg venter på noget nyt grej jeg har
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration