|||

Tudetur i podcast-land

På fredag skal jeg besøge Rikke Collin og Tårekanalen, “…en podcast om de ting i kulturen der rører os til tårer.”

Jeg opdagede den for relativt nylig, og blev så begejstret for at lytte med at jeg selvfølgelig også kom til at tænke over de ting der kan få mine tårer frem.

Det endte med, at jeg fuldstændig skamløst skrev til Rikke for at høre om jeg måtte invitere mig selv som gæst en dag?

Hun tog det pænt.

Og resultatet er altså, at jeg nu fredag skal besøge hjemmestudiet for at fortælle om nogle af de ting, der kan få mig til at småtude.

Jeg vil ikke afsløre for meget her, men Rikke har dog selv fortalt på Twitter, at vi i hvert fald skal tale om Cormac McCarthys The Road (2006), der blev filmatiseret i 2009, og som altid giver mig våde øjne.

På en eller anden småkrøllet facon glæder jeg mig både til at gense og genlæse den, og naturligvis til at tale med Rikke om The Road og meget andet…

Up next Ugens Pensum #26 Denne gang om offroad-astronomi, elektrisk hjernestimulering og små dimser der (ikke) kan kurere vores angst. I denne uge var jeg medvært på en Læsetanker Forleden tænkte jeg, for sikkert tusinde gang: Det burde være en menneskeret at kunne ligge et par timer på sofaen og læse søndag eftermiddag. Og
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak