|||

Tudetur i podcast-land

På fredag skal jeg besøge Rikke Collin og Tårekanalen, “…en podcast om de ting i kulturen der rører os til tårer.”

Jeg opdagede den for relativt nylig, og blev så begejstret for at lytte med at jeg selvfølgelig også kom til at tænke over de ting der kan få mine tårer frem.

Det endte med, at jeg fuldstændig skamløst skrev til Rikke for at høre om jeg måtte invitere mig selv som gæst en dag?

Hun tog det pænt.

Og resultatet er altså, at jeg nu fredag skal besøge hjemmestudiet for at fortælle om nogle af de ting, der kan få mig til at småtude.

Jeg vil ikke afsløre for meget her, men Rikke har dog selv fortalt på Twitter, at vi i hvert fald skal tale om Cormac McCarthys The Road (2006), der blev filmatiseret i 2009, og som altid giver mig våde øjne.

På en eller anden småkrøllet facon glæder jeg mig både til at gense og genlæse den, og naturligvis til at tale med Rikke om The Road og meget andet…

Up next Ugens Pensum #26 Denne gang om offroad-astronomi, elektrisk hjernestimulering og små dimser der (ikke) kan kurere vores angst. I denne uge var jeg medvært på en Læsetanker Forleden tænkte jeg, for sikkert tusinde gang: Det burde være en menneskeret at kunne ligge et par timer på sofaen og læse søndag eftermiddag. Og
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh