|||

Tonsvis af tips

Jeg er lige skiftet (eller rettere: hoppet tilbage til) task-manageren Todoist, efter mit skuffede forsøg med Apples genopfriskede Reminders, der dog viste sig at være lidt af en dødssejler.

Firmaet bag Todoist hedder kækt nok Doist, og kører en ret fin blog for de af os, der nærmest har ‘productivity’-apps og -tjenester som en hyggehobby.

Forleden faldt jeg over denne meget fine liste, hvor de - helt subjektivt - har valgt deres favorit-apps i kategorier som kalender, todo, noter, und so weiter.

Absolut værd at tjekke!

Up next Jeg kan godt lide effekterne i Prisma-appen Research(!)
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist