|||

Tonsvis af tips

Jeg er lige skiftet (eller rettere: hoppet tilbage til) task-manageren Todoist, efter mit skuffede forsøg med Apples genopfriskede Reminders, der dog viste sig at være lidt af en dødssejler.

Firmaet bag Todoist hedder kækt nok Doist, og kører en ret fin blog for de af os, der nærmest har ‘productivity’-apps og -tjenester som en hyggehobby.

Forleden faldt jeg over denne meget fine liste, hvor de - helt subjektivt - har valgt deres favorit-apps i kategorier som kalender, todo, noter, und so weiter.

Absolut værd at tjekke!

Up next Jeg kan godt lide effekterne i Prisma-appen jeg kan godt lide effekterne i prisma-appen Research(!)
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning