|||

Tilføjelse til 2020-motto

I de sidste par dage har jeg været alvorligt tilbøjelig til at falde ned i nogle af de der research-huller, hvor jeg mere eller mindre fortvivlet vælter rundt i produktsider, anmeldelser, test-artikler og andre kilder - for at finde den bedste router (til mig), det perfekte bogmærke-værktøj eller hvad det nu er.

Og selvom det absolut også er noget jeg hygger mig med, og betragter som en slags hobby på linje med at lægge puslespil, så fylder det også nogle gange lidt for meget, og kan gøre mig temmelig frustreret, hvis jeg ikke kan finde det helt rigtige, eller bare synes at det bliver uoverskueligt.

Så tilføjelsen til årets motto - stram op, skær ned, find ind - kunne være:

Hold fast.

Som i - hold fast ved det der virker bare okay og nogenlunde, i stedet for at spilde tid og energi på at jagte en eller anden mytisk ‘nyt og forbedret’ løsning…

UPDATE: Det holdt så lige præcis 22 minutter, før jeg købte abonnement på Pocket som erstatning for eller supplement til Instapaper, fordi Pocket har fået et par features jeg har ventet på længe…

Ingen ryggrad. Overhovedet.

Up next Jeg er på jakke-jagt… …og nåede at forelske mig i denher. Så opdagede jeg heldigvis (eller desværre) at prisen på 1982 var i Euro… Yikes Nu officielt treårsjubilæum
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline