|||

Tilføjelse til 2020-motto

I de sidste par dage har jeg været alvorligt tilbøjelig til at falde ned i nogle af de der research-huller, hvor jeg mere eller mindre fortvivlet vælter rundt i produktsider, anmeldelser, test-artikler og andre kilder - for at finde den bedste router (til mig), det perfekte bogmærke-værktøj eller hvad det nu er.

Og selvom det absolut også er noget jeg hygger mig med, og betragter som en slags hobby på linje med at lægge puslespil, så fylder det også nogle gange lidt for meget, og kan gøre mig temmelig frustreret, hvis jeg ikke kan finde det helt rigtige, eller bare synes at det bliver uoverskueligt.

Så tilføjelsen til årets motto - stram op, skær ned, find ind - kunne være:

Hold fast.

Som i - hold fast ved det der virker bare okay og nogenlunde, i stedet for at spilde tid og energi på at jagte en eller anden mytisk ‘nyt og forbedret’ løsning…

UPDATE: Det holdt så lige præcis 22 minutter, før jeg købte abonnement på Pocket som erstatning for eller supplement til Instapaper, fordi Pocket har fået et par features jeg har ventet på længe…

Ingen ryggrad. Overhovedet.

Up next Jeg er på jakke-jagt… …og nåede at forelske mig i denher. Så opdagede jeg heldigvis (eller desværre) at prisen på 1982 var i Euro… Yikes Nu officielt treårsjubilæum nu officielt treårsjubilæum
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde