|||

Tiden er noget underligt noget

…for nu at citere Poul Kjøller.

Ah, den der fornemmelse, når man sidder og arbejder op til deadline og tænker at man nok skal nå det hele - men så opdager at uret på væggen er gået i stå for halvanden time siden… 🕰️

Up next Drama på brostenene Web-apps på Mac Nogle gange er det de små ting i hverdagen. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har hørt om Fluid før, men umiddelbart er det altså ganske smart. Ideen er
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning