|||

Tiden er noget underligt noget

…for nu at citere Poul Kjøller.

Ah, den der fornemmelse, når man sidder og arbejder op til deadline og tænker at man nok skal nå det hele - men så opdager at uret på væggen er gået i stå for halvanden time siden… 🕰️

Up next Drama på brostenene Web-apps på Mac Nogle gange er det de små ting i hverdagen. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har hørt om Fluid før, men umiddelbart er det altså ganske smart. Ideen er
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak