|||

Ti-i-i-ime is on my side…håber jeg

Jeg har tidligere dimset lidt omkring med tidstracker-apps som Tyme og Toggl og den slags, både for at skabe overblik, for at få en idé om hvorvidt jeg har den rigtige timepris (og laver det jeg får penge for), og så bare fordi jeg jo godt kan lide at fifle med tracking og data og visualiseringer 😎

Det løb dog lidt ud i sandet, fordi jeg ikke for alvor havde brug for det - og måske fordi jeg ikke rigtig blev gode venner med Tyme2, som jeg havde valgt.

Nu har jeg dog besluttet mig for at prøve igen, denne gang med Toggl som weapon of choice.

dagens projekterdagens projekter

Jeg tror også lidt mere på eksperimentet denne gang, fordi jeg har et konkret mål (at få et overblik over min hverdag), og fordi jeg har en afsluttet periode (jeg vil i første omgang “kun” tracke i november).

En ind, en ud

Det gik nemlig op for mig for nylig, da jeg brugte et par dage på at tænke over eventuelle nye projekter eller jobmuligheder, at jeg faktisk føler at jeg allerede er booket rimelig meget op i hverdagen. (I know, luksusproblem).

Og da jeg ikke har noget ønske om hverken at arbejde om aftenen eller i weekender hvis jeg kan undgå det, så har jeg altså tænkt mig at forsøge at skabe et bedre overblik over min tid - ultimativt så jeg kan vurdere om der er noget der skal droppes (og i så fald hvad), hvis jeg vil igang med noget nyt.

Det kan jo være der er opgaver, jeg kan sige nej til, eller nogle af mine fritidsprojekter jeg skal skrue lidt ned for. Vi får se.

Jeg skal nok melde tilbage hvordan det går.

(Research på timetracking-apps: 45 minutter

Afprøvning af to udvalgte apps: 20 minutter

Skrivning af blogpost: 10 minutter)

Up next dagens arbejdsplads med speak af dokumentar Dagens scifi-tip Jeg læser en del science fiction som pensum til podcasten ScifiSnak, som jeg laver med Jens Poder - men indimellem læser jeg selvfølgelig også
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side