|||

Tester lige en automatisering

Intet at se her, passér bloggen.

Up next Æble-chips, del 2 Jeg bliver simpelthen nødt til også lige at nævne, at nu er der kommet en masse anmeldelser og tests ud, som viser at de nye Macs tilsyneladende i Ups, nu gjorde jeg det igen Det sker heldigvis ikke så tit, at jeg går ind på Netdoktor - men nu kom jeg altså til det igen. Og som altid betyder det, at selv de mindste,
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh