|||
tegn på regntegn på regn
Up next All-in på Æble Af årsager jeg nok skal vende tilbage til, så har jeg i dag kastet mig over et Apple-eksperiment. Det går ud på så vidt overhovedet muligt KUN at Apple vs Microsoft Nej, det handler ikke om den gamle traver med Mac vs. PC. Men jeg har den forgangne uges tid taget et par ture med software og apps fra de to
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning