|||

Tech-quiz til folket

For nogle uger siden havde jeg fornøjelsen af at lave en slags soft-launch på et nyt quizkoncept som jeg kalder for Techwiz.

Som navnet antyder er ideen med Techwiz at lave en slags pubquiz med fokus på emner indenfor teknologi, gadgets og digitalisering, som et ekstra tilbud fra mit lille firma.

Jeg håber det vil være oplagt for virksomheder og organisationer som arbejder med teknologi og digitalisering at få besøg af Techwiz-quizmasteren (mig!) til firmaarrangementer, konferencer og andre events, hvor der er brug for et underholdende og samtidig fagligt relevant indslag i programmet.

Jeg har tidligere lavet et par forsøg med en tech-quiz i den hedengangne Techliv podcast sammen med Nicolai Frank, men nu har konceptet taget springet ud i den fysiske virkelighed!

Beta-quiz

Det var Dansk Erhverv der havde inviteret mig med til et arrangement, hvor jeg fik lov til at beta-teste quizkonceptet med 18-20 deltagere, som opdelt i fire hold sloges om titlen som Dagens Techwiz-mester.

Umiddelbart virkede de glade for at være med, og der var i hvert fald gang i slagsmålet om at få flest point! Og måske lige så vigtigt, så havde jeg selv lidt af en fest 🥳.

Jeg har nemlig meget længe drømt om at blive quiz-master en dag – i hvert fald siden de mange timer med Trivial Pursuit i 80’erne – og nu har jeg altså taget springet ud i at forsøge at gøre drømmen til virkelighed (og samtidig måske tjene lidt penge 😉).

Så hvis I har behov for et underholdende fagligt indslag til jeres næste event, så sig endelig til – og ideen er naturligvis at tilpasse de konkrete emner og spørgsmål til begivenheden, og justere sværhedsgraden så den passer lige til jer 👍

Man kan læse om konceptet ved at besøge Techwiz.dk eller gå ind på mit firmasite, ahnissen.dk.

Up next Kraner i Carlsbergbyen Morgenlys på Møn
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh