|||

Tanker om Ting

Hvor ville jeg ønske, at Todoist havde Things’ design. Eller at Things havde den lækre kalender-integration fra Todoist.

For jeg ææælsker at bruge Things, men savner nogle grundlæggende funktioner, som så findes i Todoist (fx – som faste læsere vil vide – integrationen med kalendervisning i Fantastical, den fantastiske ordgenkendelse, etc).

Omvendt er Todoist fnidret og lidt uoverskueligt, med lidt for megen hoppen frem og tilbage.

Så i virkeligheden vil jeg gerne have et mashup.

Foreløbig tror jeg, at dog jeg endnu engang bliver nødt til at tjekke de dér Things-Shortcuts, som lavede kalenderkasser – for jeg savner altså det lækre look fra Cultured Code…

Up next Towers of Powers Dansk bruger vi ikke Nogle gange er det surt at bo i et lille sprogområde. Disclaimer: Vi er laaaangt inde i Førsteverdensproblemland her. Som sædvanlig har jeg
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde