|||

Tanker om Ting

Hvor ville jeg ønske, at Todoist havde Things’ design. Eller at Things havde den lækre kalender-integration fra Todoist.

For jeg ææælsker at bruge Things, men savner nogle grundlæggende funktioner, som så findes i Todoist (fx – som faste læsere vil vide – integrationen med kalendervisning i Fantastical, den fantastiske ordgenkendelse, etc).

Omvendt er Todoist fnidret og lidt uoverskueligt, med lidt for megen hoppen frem og tilbage.

Så i virkeligheden vil jeg gerne have et mashup.

Foreløbig tror jeg, at dog jeg endnu engang bliver nødt til at tjekke de dér Things-Shortcuts, som lavede kalenderkasser – for jeg savner altså det lækre look fra Cultured Code…

Up next Towers of Powers Dansk bruger vi ikke Nogle gange er det surt at bo i et lille sprogområde. Disclaimer: Vi er laaaangt inde i Førsteverdensproblemland her. Som sædvanlig har jeg
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration