|||
tårnudsigttårnudsigt
Up next Den store tanke-død Et udvalg af (for mig) tankevækkende citater fra artiklen om The Great Cognitive Depression, og om hvordan især digital medier, apps og tjenester Det værste er overstået - men I de sidste par uger har jeg været igennem mindst 3 forskellige slags sygdom og sløjhed - hvilket har været en tosset oplevelse, fordi jeg ellers
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft