|||

Stjålne sko

I dag oplevede jeg så at få stjålet et par sko nede i Fitness World.

That’s a first!

Jeg kunne selvfølgelig bare have låst dem inde i skabet, og det gør jeg også tit, men når de er regnvåde og beskidte sætter jeg dem ofte bare på gulvet foran skabet, så jeg ikke sviner alting til.

Jeg har én gang oplevet, at en emsig rengøring smed mine sko ud i Glemte Sager-kassen, men idag var de altså bare HELT væk.

Jeg løb rundt som en tosse og kiggede allevegne tre gange, men uden held. Væk var de.

Heldigvis havde jeg mine træningssko, så jeg ikke skulle gå hjem på bare fødder, men det var dælme køligt…

Det er mig dog stadig komplet uforståeligt, at nogen kan finde på at stjæle et par sko fra omklædningsrummet.

Et par sko?! Som jeg har gået til og svedt i og alting?

Sært. Og jo også pisseirriterende, fordi de var relativt dyre, vandtætte vandresko, som jeg købte på tilbud – og hvem ved om jeg lige kan finde nogen andre der passer til en okay pris?

Dammit.

Up next Skifteomkostninger Som faste læsere af bloggen vil vide, så har jeg mildest talt svært ved at holde mig til én app og ét workflow. Det skyldes dels, at jeg aldrig Med rigtig makrolinse på iPhone
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning