|||

Skifteomkostninger

Som faste læsere af bloggen vil vide, så har jeg mildest talt svært ved at holde mig til én app og ét workflow.

Det skyldes dels, at jeg aldrig rigtig synes de eksisterende apps og tjenester opfylder alle mine ønsker, dels at jeg bare lider af en alvorlig omgang app-FOMO.

Jeg vil rigtig gerne prøve nye apps for at se hvad de kan, og jeg vender også gerne tilbage til gamle kendinge, især når der kommer større opdateringer.

Men det kan hurtigt blive en udfordring når det gælder apps til kommunikation og samarbejde, for det er svært at lokke særlig mange med på legen, når jeg hvertandet øjeblik vil prøve en ny chat-app, en ny noteapp eller hvad det nu er.

Det koster at prøve nyt

Og det forstår jeg godt – for det er jo ikke omkostningsfrit at skifte.

Man skal flytte data, lære et nyt interface, opsætte notifikationer, og så videre – og det tager tid og energi. Og hvis man ikke som jeg har det som en egentlig hobby at prøve nye apps, så føles det nok som spild, hvis ikke der er ret øjeblikkelig gevinst.

Som sagt er det fuldt forståeligt, og jeg hopper jo heller ikke selv med på hvadsomhelst, bare fordi en makker eller en kunde arbejder i…x, y eller z app.

Men det er en af de få situationer hvor jeg næsten ville ønske at jeg var chef for et lille hold, så jeg bare kunne BESTEMME, at de næste uger bruger vi fx Twist til at chatte, og den funky nye Craft team-funktion til alle vores noter og manuskripter.

Indtil næste gang, der dukker noget nyt og spændende op, selvfølgelig…

Up next Så blev det min tur Jeg skulle igennem 30 negative for at få 1 positiv, men nu har jeg så COVID-19. Suk. Jeg ved godt at det er en oplevelse bogstavelig talt millioner Stjålne sko I dag oplevede jeg så at få stjålet et par sko nede i Fitness World. That’s a first! Jeg kunne selvfølgelig bare have låst dem inde i skabet, og det
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist