|||

Skifteomkostninger

Som faste læsere af bloggen vil vide, så har jeg mildest talt svært ved at holde mig til én app og ét workflow.

Det skyldes dels, at jeg aldrig rigtig synes de eksisterende apps og tjenester opfylder alle mine ønsker, dels at jeg bare lider af en alvorlig omgang app-FOMO.

Jeg vil rigtig gerne prøve nye apps for at se hvad de kan, og jeg vender også gerne tilbage til gamle kendinge, især når der kommer større opdateringer.

Men det kan hurtigt blive en udfordring når det gælder apps til kommunikation og samarbejde, for det er svært at lokke særlig mange med på legen, når jeg hvertandet øjeblik vil prøve en ny chat-app, en ny noteapp eller hvad det nu er.

Det koster at prøve nyt

Og det forstår jeg godt – for det er jo ikke omkostningsfrit at skifte.

Man skal flytte data, lære et nyt interface, opsætte notifikationer, og så videre – og det tager tid og energi. Og hvis man ikke som jeg har det som en egentlig hobby at prøve nye apps, så føles det nok som spild, hvis ikke der er ret øjeblikkelig gevinst.

Som sagt er det fuldt forståeligt, og jeg hopper jo heller ikke selv med på hvadsomhelst, bare fordi en makker eller en kunde arbejder i…x, y eller z app.

Men det er en af de få situationer hvor jeg næsten ville ønske at jeg var chef for et lille hold, så jeg bare kunne BESTEMME, at de næste uger bruger vi fx Twist til at chatte, og den funky nye Craft team-funktion til alle vores noter og manuskripter.

Indtil næste gang, der dukker noget nyt og spændende op, selvfølgelig…

Up next Så blev det min tur Jeg skulle igennem 30 negative for at få 1 positiv, men nu har jeg så COVID-19. Suk. Jeg ved godt at det er en oplevelse bogstavelig talt millioner Stjålne sko I dag oplevede jeg så at få stjålet et par sko nede i Fitness World. That’s a first! Jeg kunne selvfølgelig bare have låst dem inde i skabet, og det
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde