|||

Selvpåførte kvabbabelser

Jeg har altid været sådan lidt hygge-hifinørd.

Jeg er absolut ikke hardcore hjemmebygger, jeg har ikke leksikal viden om akustiske egenskaber ved hundredevis af produkter, og jeg er ikke fuldstændig naiv, når det handler om nye signalkablers magiske egenskaber.

Men jeg er glad for god lyd, og er superfascineret af hele scenen omkring hifi.

På samme måde som jeg er betaget af bildesign og i mange år var vild med “Top Gear”, således kan jeg også pløje gennem håndfulde af hifi-magasiner, blogs og tests, bare for at nyde sproget, nørderiet og nyde vellyden for det indre øre.

Nå ja, og drømme om en dag at kunne indrette et perfekt rum med det helt rigtige gear.

Anyway, det kommer og går selvfølgelig lidt med interessen, men for nylig tillod jeg mig selv en ny rundtur i blogs, magasiner og YouTube-videoer – og det er jo at flirte med katastrofen.

For selvom det “bare” er for sjov, så kan jeg ikke undgå at få lidt kløe i shoppefingeren, og begynde at overveje om ikke det måske er tid til at udskifte nogle af komponenterne i anlægget?

Og det var faktisk ikke meningen, for jeg er egentlig ret tilfreds med setuppet.

Men så kan jeg måske lære, at jeg ikke skal begynde at kigge på nyt hifi-grej, “bare for at se om der er kommet noget spændende på markedet.”

Jeg er alvorlig bange for, at det kommer til at gøre ondt på kontoen – selvom jeg forsøger at holde mig i skindet.

Up next Morgenlys ved Amager Strand Vinterblad
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline