|||

Selvpåførte kvabbabelser

Jeg har altid været sådan lidt hygge-hifinørd.

Jeg er absolut ikke hardcore hjemmebygger, jeg har ikke leksikal viden om akustiske egenskaber ved hundredevis af produkter, og jeg er ikke fuldstændig naiv, når det handler om nye signalkablers magiske egenskaber.

Men jeg er glad for god lyd, og er superfascineret af hele scenen omkring hifi.

På samme måde som jeg er betaget af bildesign og i mange år var vild med “Top Gear”, således kan jeg også pløje gennem håndfulde af hifi-magasiner, blogs og tests, bare for at nyde sproget, nørderiet og nyde vellyden for det indre øre.

Nå ja, og drømme om en dag at kunne indrette et perfekt rum med det helt rigtige gear.

Anyway, det kommer og går selvfølgelig lidt med interessen, men for nylig tillod jeg mig selv en ny rundtur i blogs, magasiner og YouTube-videoer – og det er jo at flirte med katastrofen.

For selvom det “bare” er for sjov, så kan jeg ikke undgå at få lidt kløe i shoppefingeren, og begynde at overveje om ikke det måske er tid til at udskifte nogle af komponenterne i anlægget?

Og det var faktisk ikke meningen, for jeg er egentlig ret tilfreds med setuppet.

Men så kan jeg måske lære, at jeg ikke skal begynde at kigge på nyt hifi-grej, “bare for at se om der er kommet noget spændende på markedet.”

Jeg er alvorlig bange for, at det kommer til at gøre ondt på kontoen – selvom jeg forsøger at holde mig i skindet.

Up next Morgenlys ved Amager Strand Vinterblad
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning