|||

Selvmord eller råb om hjælp?

Jeg har faktisk tænkt en del over den desperate klimaaktivist Wynn Bruce, der for nogle uger siden valgte at sætte ild til sig selv som en protest mod politikernes manglende indsats i klimapokalypsen.

Det er naturligvis meget ekstremt, og for mange er der jo især når det gælder den slags selvmords-aktioner en bekymring for at andre skal følge trop.

Og jeg kan da heller ikke nægte, at jeg indimellem har tænkt på om det ville gøre en forskel at ofre sig på samme måde på Christansborg Slotsplads…?

Jeg skal nok lade være – men nogle gange kan jeg altså mærke den samme desperation lure…

Up next Keep It lokkede igen Der findes apps og programmer, som jeg løbende vender tilbage til, fordi de på papiret ser helt fantastiske ud – men som alligevel ender med at Rimeligt hardcore navn til en læge
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh