|||

Keep It lokkede igen

Der findes apps og programmer, som jeg løbende vender tilbage til, fordi de på papiret ser helt fantastiske ud – men som alligevel ender med at skuffe igen og igen.

Keep It er desværre en af den slags apps.

Det er en slags research-app, der kan gemme både webarkiver, pdf’er og Markdown-noter, og den lokker mig med at være en slags lillebror til den overfyldte, men hardcore kapable, DEVONthink.

Keep It er faktisk både overskuelig, lækkert designet og egentlig mere velegnet til mindre relativt begrænsede behov.

Men når jeg så en gang om året liiige skal tjekke, fordi jeg har glemt alt hvad jeg fandt ud af sidst, så falder jeg relativt hurtigt over ting der bare ikke fungerer optimalt for mig.

I går nåede jeg så lige at begynde at håbe (igen), fordi Keep It netop er kommet i en fancy ny version 2.0

Men det tog ikke meget mere end en halv time før jeg blev irriteret over håndteringen af Markdown, at webclipperen ikke kan gemme som andet end pdf (eller web archive), og at det kræver alt for meget klikkeri at bruge selv enkle funktioner.

På den positive side, så fandt jeg ud af det hurtigt og i en trial-version, så jeg ikke brændte $60 af på ingenting.

Tilbage i DEVONthink igen – for nu.

Up next Anders holder Solen Selvmord eller råb om hjælp? Jeg har faktisk tænkt en del over den desperate klimaaktivist Wynn Bruce, der for nogle uger siden valgte at sætte ild til sig selv som en protest
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde