|||

Selvforskyldt mindfulness-øvelse

I denne weekend er vi afsted på splatteferie på fantastisk hotel ved Kolding Fjord.

Ingen andre planer end afslapning, mad, gåture, læsning og - fik jeg nævnt? - afslapning.

I går aftes opdagede jeg så, at jeg har glemt opladeren til mit Apple Watch - og det kan afgjort ikke holde til vi skal hjem.

Som tidligere nævnt er jeg neurotisk optaget især af mine vandre-vaner, og jeg kan ikke klare tanken om at bryde kæden bare fordi jeg ikke kan oplade mit ur…

Derfor har jeg ufrivilligt påført mig selv en øvelse i at møde den logistiske udfordring med at skaffe en oplader med ophøjet ro og fleksibilitet (og evt en dummebøde til en taxatur) - vi får se hvordan det går…

Det hjælper at det her er udsigten fra hotelværelsetDet hjælper at det her er udsigten fra hotelværelset

Up next Ved Kolding Fjord Her til morgen var det så lidt tåget
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh