|||

Selvforskyldt mindfulness-øvelse

I denne weekend er vi afsted på splatteferie på fantastisk hotel ved Kolding Fjord.

Ingen andre planer end afslapning, mad, gåture, læsning og - fik jeg nævnt? - afslapning.

I går aftes opdagede jeg så, at jeg har glemt opladeren til mit Apple Watch - og det kan afgjort ikke holde til vi skal hjem.

Som tidligere nævnt er jeg neurotisk optaget især af mine vandre-vaner, og jeg kan ikke klare tanken om at bryde kæden bare fordi jeg ikke kan oplade mit ur…

Derfor har jeg ufrivilligt påført mig selv en øvelse i at møde den logistiske udfordring med at skaffe en oplader med ophøjet ro og fleksibilitet (og evt en dummebøde til en taxatur) - vi får se hvordan det går…

Det hjælper at det her er udsigten fra hotelværelsetDet hjælper at det her er udsigten fra hotelværelset

Up next Ved Kolding Fjord Her til morgen var det så lidt tåget
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline