|||

Salg af iPad Pro 10.5 (2017)

UPDATE 20181107 kl 10:28 Der var én, der huggede på - og Padden er foreløbig reserveret 👍 Hvis man virkelig var interesseret er man velkommen til at skrive sig på en lille venteliste, just in case.

Beklager, at jeg igen bruger denne kanal til dimse-salg - men jeg faldt i forleden og ‘kom til’ at bestille en ny iPad.

Jaja, det er tosset, men jeg bruger min Padde mange timer om dagen og så skal man jo ikke gå ned på gear… 😜

Anyway - den “gamle” fra sidste år skal jo have nyt hjem, og derfor er den sat til salg.

Det er en iPad Pro 10.5’’ (2017) Wifi+4G i Space Gray, med 512GB lager og medfølgende Pencil og Smart Keyboard cover.

Image titleImage title

Den har en enkelt lillebitte skramme på fronten (der ser værre ud på dette makrofoto end den egentlig er), men heldigvis ikke på selve skærmen - og ellers fremstår den som ny.

Image titleImage title

Nypris ca kr 12.000 (oy vey), sælges for kr 5000 alt incl (afhentning på Frederiksberg).

Henvendelse til @4nd3rs på Twitter.

Up next tåget tur på christianborg min nye anamofiske iphone-linse fra moment
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak