|||

Sølvdag

Så er det i dag jeg runder de 47, og det er tid til den efterhånden traditionelle, årlige opfordring til at man husker at fejre #grundstofdag 🔬

Hvad er grundstofdag, spørger du? Læs mere her 😃

Personligt bliver jeg ‘sølv’ i år! Sølv - Wikipedia, den frie encyklopædi

(tweet)

Up next Fristet. Meget, meget fristet. Og så valgte Æble lige at droppe nyt grej dagen inden min fødselsdag. Og jeg har gået i månedsvis og gearet op til at købe ny MacBog - den gamle er Fantastiske forbindelser Jeg undskylder denne lidt meta-agtige post, men i går skrev jeg på LinkedIn om at have søgt og fået afslag på en bestyrelsespost på ITU. Det var
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning