|||

Sølvdag

Så er det i dag jeg runder de 47, og det er tid til den efterhånden traditionelle, årlige opfordring til at man husker at fejre #grundstofdag 🔬

Hvad er grundstofdag, spørger du? Læs mere her 😃

Personligt bliver jeg ‘sølv’ i år! Sølv - Wikipedia, den frie encyklopædi

(tweet)

Up next Fristet. Meget, meget fristet. Og så valgte Æble lige at droppe nyt grej dagen inden min fødselsdag. Og jeg har gået i månedsvis og gearet op til at købe ny MacBog - den gamle er Fantastiske forbindelser Jeg undskylder denne lidt meta-agtige post, men i går skrev jeg på LinkedIn om at have søgt og fået afslag på en bestyrelsespost på ITU. Det var
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?