|||

Så gik den weekend

Som jeg skrev i seneste opdatering sloges jeg i weekenden med en MacBook Pro, der midt under en opdatering af styresystemet pludselig låste disken, og nægtede at ‘unlocke’.

Jaja, jeg har kørt Big Sur beta, så det er jo min egen skyld, og jeg anklager heller ikke nogen for noget. Men hold nu kæft, hvor var det frustrerende.

Fordi jeg absolut skal bruge en Mac de næste dage og uger, så var jeg tvunget til at overveje at købe en ny - på cirka det dårligste tidspunkt at købe ny Mac, her få uger inden der efter alt at dømme kommer nye…

For nu at gøre en lang historie kort, så endte jeg efter timers slagsmål med maskinen hos Humac - og så skete miraklet:

Det lykkedes dælme den flinke unge mand (jeg er snart 50, så det må jeg gerne sige) at trylle lidt i baglokalet - og minsandten om jeg ikke efter en times tid kunne få lov til at geninstallere Catalina!

(Og så venter jeg nok lige lidt med Big Sur…)

Jeg har ikke altid været supertilfreds med Humac, men denne gang gik de above and beyond.

Til gengæld måtte jeg så bruge resten af søndagen på at reetablere Macen som brugbart værktøj - det gik dog overraskende nemt og relativt hurtigt.

Det er utroligt hvad cloud og fibernet kan.

Up next Bekvemmeligheden vinder - igen Som jeg skrev for nylig, så har jeg været på jagt efter et alternativ til Goodreads - og samtidig også til IMDB. De fungerer jo…sådan nogenlunde, Endelig! Søndag nukede jeg mit Æble Ur og telefonen som et sidste forsøg på at løse sync-problemerne med skridt, workouts og anden aktivitet. Og🤞 - det ser
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning