|||

Så er der sat kryds

Jeg valgte af logistiske årsager denne gang at brevstemme til kommunalvalget. Og det var faktisk en overraskende fin oplevelse.

Jeg kommer nok til at savne at gå ned i gymnastiksalen på den lokale skole og fornemme stemningen på selve dagen, men til gengæld fik jeg mulighed for at sætte mine krydser og aflevere mine konvolutter på Frederiksberg Rådhus – og dét gav sin helt egen stemning.

Efter stemmeafgivningenEfter stemmeafgivningen

Samtidig var de tilforordnede virkelig gode til at give situationen den rette schwung, og sagde “tak fordi du stemmer” og “hav en god valgdag” da jeg smed mine stemmesedler i postkassen.

Så nu er pligten – og privilegiet – udført, og jeg er igen lidt højstemt grådlabil over at få lov til at bo i et demokrati med i hvert fald en eller anden grad af indflydelse.

Nu mangler vi så bare at de rigtige(!) vinder, så vi kan få sat gang i den der klimakamp…

Up next 20211107 Klima-råd til hvem der gider lytte Nostalgi-navneskilt
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde