|||

Så er der sat kryds

Jeg valgte af logistiske årsager denne gang at brevstemme til kommunalvalget. Og det var faktisk en overraskende fin oplevelse.

Jeg kommer nok til at savne at gå ned i gymnastiksalen på den lokale skole og fornemme stemningen på selve dagen, men til gengæld fik jeg mulighed for at sætte mine krydser og aflevere mine konvolutter på Frederiksberg Rådhus – og dét gav sin helt egen stemning.

Efter stemmeafgivningenEfter stemmeafgivningen

Samtidig var de tilforordnede virkelig gode til at give situationen den rette schwung, og sagde “tak fordi du stemmer” og “hav en god valgdag” da jeg smed mine stemmesedler i postkassen.

Så nu er pligten – og privilegiet – udført, og jeg er igen lidt højstemt grådlabil over at få lov til at bo i et demokrati med i hvert fald en eller anden grad af indflydelse.

Nu mangler vi så bare at de rigtige(!) vinder, så vi kan få sat gang i den der klimakamp…

Up next 20211107 Klima-råd til hvem der gider lytte Nostalgi-navneskilt
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist