|||

Så er der nye hjemmesider

Mand, jeg må sige at jeg faktisk er blevet ret glad for mine to ny-designede websites, ahnissen.dk og podLAB.dk

Jeg endte med at lave om på designet af ahnissen, så det matcher podLABs udseende - det giver mere mening, synes jeg.

Der er stadig nogle detaljer, jeg skal have set på - jeg synes de loader lidt langsomt, og på de lange popups kunne jeg måske forbedre navigationen.

Men det bliver næste skridt. Foreløbig vil jeg bare lige nyde, at jeg både havde et hyggeligt nørdeprojekt og fik mine to nye sites i luften.

klapper mig selv på skulderen

Up next Ny mikrofon Jeg har længe ønsket mig en ny mikrofon, der kan favne både speaks og interviews - og selvfølgelig lyder godt. I weekenden bestilte jeg en Neumann Feed-læsning Jeg har altid været stor fan af rss-feeds, som jeg synes er en fantastisk måde at holde sig opdateret på mange forskellige nyhedsplatforme, blogs og
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline