|||

Så er der nye hjemmesider

Mand, jeg må sige at jeg faktisk er blevet ret glad for mine to ny-designede websites, ahnissen.dk og podLAB.dk

Jeg endte med at lave om på designet af ahnissen, så det matcher podLABs udseende - det giver mere mening, synes jeg.

Der er stadig nogle detaljer, jeg skal have set på - jeg synes de loader lidt langsomt, og på de lange popups kunne jeg måske forbedre navigationen.

Men det bliver næste skridt. Foreløbig vil jeg bare lige nyde, at jeg både havde et hyggeligt nørdeprojekt og fik mine to nye sites i luften.

klapper mig selv på skulderen

Up next Ny mikrofon Jeg har længe ønsket mig en ny mikrofon, der kan favne både speaks og interviews - og selvfølgelig lyder godt. I weekenden bestilte jeg en Neumann Feed-læsning Jeg har altid været stor fan af rss-feeds, som jeg synes er en fantastisk måde at holde sig opdateret på mange forskellige nyhedsplatforme, blogs og
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning