|||

Rejse-revival - hjemme igen

Så er det blevet tid til sidste opdatering fra min jordomrejse, her 30 år senere.

Jeg ankom nemlig tilbage i København den 29. juni 1990 efter knap 6 måneders tur gennem Indien, Nepal, Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Ny Caledonien, New Zealand, Tahiti og USA.

Men turen kunne være blevet noget længere.

De sidste 2-3 måneder af turen havde jeg nemlig drømt lidt om at udvide rejsen med et år - finde et arbejde i USA, tage motorcykelkørekort, og så finde vej fra vestkysten til New York på en kværn.

Ja, jeg var en følsom, ung mand, der havde læst Zen og kunsten at vedligeholde en motorcykel

Men jeg havde dog næsten ingen penge tilbage, og det lykkedes ikke at finde bare det mindste job i San Francisco, så efter et par uger gav jeg op og købte en billig flyvetur til New York (min hjemrejse var New York-København).

Tredive timer i lufthavn

Jeg fik en overnatning på YMCA og fik set Times Square - og så var der ikke tid til meget mere, før jeg tog en bus ud til JFK.

Desværre havde jeg bare en standby-billet hos Icelandair, og der var ingen pladser første aften - og jeg havde ikke penge nok til at tage tilbage til byen og overnatte, så jeg tilbragte natten i lufthavnen og håbede på en plads dagen efter.

Det blev en lang aften, nat og dag, med alt for meget pizza og kaffe, og alt for lidt søvn - men søreme om der ikke var et lille flysæde til overs til mig efter 30 timers ventetid.

Op, op og afsted - og hjem til Danmark.

Up next Jeg pjækker ikke, jeg ser tennis 4nd3rs-bloggen fejrer to år på Blot For to år siden rebootede jeg min blog-aktivitet ved at flytte fra en rodet blanding af Instagram, Tumblr og Twitter ind på Blot (der i
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning