|||

Rejse-revival - hjemme igen

Så er det blevet tid til sidste opdatering fra min jordomrejse, her 30 år senere.

Jeg ankom nemlig tilbage i København den 29. juni 1990 efter knap 6 måneders tur gennem Indien, Nepal, Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Ny Caledonien, New Zealand, Tahiti og USA.

Men turen kunne være blevet noget længere.

De sidste 2-3 måneder af turen havde jeg nemlig drømt lidt om at udvide rejsen med et år - finde et arbejde i USA, tage motorcykelkørekort, og så finde vej fra vestkysten til New York på en kværn.

Ja, jeg var en følsom, ung mand, der havde læst Zen og kunsten at vedligeholde en motorcykel

Men jeg havde dog næsten ingen penge tilbage, og det lykkedes ikke at finde bare det mindste job i San Francisco, så efter et par uger gav jeg op og købte en billig flyvetur til New York (min hjemrejse var New York-København).

Tredive timer i lufthavn

Jeg fik en overnatning på YMCA og fik set Times Square - og så var der ikke tid til meget mere, før jeg tog en bus ud til JFK.

Desværre havde jeg bare en standby-billet hos Icelandair, og der var ingen pladser første aften - og jeg havde ikke penge nok til at tage tilbage til byen og overnatte, så jeg tilbragte natten i lufthavnen og håbede på en plads dagen efter.

Det blev en lang aften, nat og dag, med alt for meget pizza og kaffe, og alt for lidt søvn - men søreme om der ikke var et lille flysæde til overs til mig efter 30 timers ventetid.

Op, op og afsted - og hjem til Danmark.

Up next Jeg pjækker ikke, jeg ser tennis 4nd3rs-bloggen fejrer to år på Blot For to år siden rebootede jeg min blog-aktivitet ved at flytte fra en rodet blanding af Instagram, Tumblr og Twitter ind på Blot (der i
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot