|||

Podcast-anbefaling til Beatles-tosserne

Jeg er, som det er fremgået af tidligere opslag, mangeårig totalfan af Liverpool-hovederne.

Derfor er jeg også ret tilfreds med de seneste års remix og genudgivelser af de gamle albums, som jeg faktisk oplever får et rigtig godt løft under Giles Martins kyndige hænder.

Seneste album er mit yndlingsalbum “Revolver”, som stadig-igen er absolut genialt.

I den forbindelse er jeg så (lidt sent) faldet over podcasten Too Much Information, der med egne ord “…gives you the secret history, behind-the-scenes details and little-known fascinating facts about your favorite movies, music, TV shows and more.”

De har nemlig lavet hele TO episoder om “Revolver” – side 1 og side 2(!) – som jeg virkelig nyder at lytte til.

Charmerende og vidende værter, masser af baggrundsinfo og røverhistorier, og i øvrigt en glimrende anledning til at lytte pladen for jeg-ved-ikke-hvilken-gang.

Up next Tooghalvtreds ting Tom lærte i tyvetoogtyve Tom Whitwell har i efterhånden mange år publiceret en liste med 52 sjove, sære, spændende, overraskende, nyttige eller frygtelige fakta han har lært Researchflow Jeg har – for stjernerne må vide hvilken gang – for nylig tweaket mit såkaldte researchflow. Mere specifikt har jeg forsøgt at lave en nogenlunde
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot