|||

Podcast-anbefaling til Beatles-tosserne

Jeg er, som det er fremgået af tidligere opslag, mangeårig totalfan af Liverpool-hovederne.

Derfor er jeg også ret tilfreds med de seneste års remix og genudgivelser af de gamle albums, som jeg faktisk oplever får et rigtig godt løft under Giles Martins kyndige hænder.

Seneste album er mit yndlingsalbum “Revolver”, som stadig-igen er absolut genialt.

I den forbindelse er jeg så (lidt sent) faldet over podcasten Too Much Information, der med egne ord “…gives you the secret history, behind-the-scenes details and little-known fascinating facts about your favorite movies, music, TV shows and more.”

De har nemlig lavet hele TO episoder om “Revolver” – side 1 og side 2(!) – som jeg virkelig nyder at lytte til.

Charmerende og vidende værter, masser af baggrundsinfo og røverhistorier, og i øvrigt en glimrende anledning til at lytte pladen for jeg-ved-ikke-hvilken-gang.

Up next Tooghalvtreds ting Tom lærte i tyvetoogtyve Tom Whitwell har i efterhånden mange år publiceret en liste med 52 sjove, sære, spændende, overraskende, nyttige eller frygtelige fakta han har lært Researchflow Jeg har – for stjernerne må vide hvilken gang – for nylig tweaket mit såkaldte researchflow. Mere specifikt har jeg forsøgt at lave en nogenlunde
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh