|||

Jeg går stadig og venter på opdateringen til Agenda, så jeg kan få fuld integration af noter, kalender og reminders - men indtil da er jeg stadig temmelig hooked på ideen om time blocking.

Det virker sgu!

Nogle gang skal man selvfølgelig flytte rundt på blokkene, og andre gange regner man helt galt på varigheden. Men overordnet synes jeg faktisk, at jeg har en bedre fornemmelse af, hvor mange ting jeg kan nå på en dag eller en uge.

Jeg oplever endda også, at jeg nogle gange simpelthen har et kvarter eller 30 minutter i overskud til løse små-opgaver, emails og den slags.

(Men det hører også med til historien, at når jeg har for mange opgaver og aftaler på en uge, så bliver jeg småstresset alligevel. Uanset hvor meget jeg blokker tid af i kalenderen, så er det stadig presset, hvis 7 dage i træk er klampet ned med 7-9 timer om dagen, plus rejsetid…)

Up next Morgen i ålleren Oplyst og underholdt Jeg havde igen i år fornøjelsen og æren af at være vært på Summer-scenen på BLOOM Festival. BLOOM er en festival om natur og videnskab, der afholdes
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen