|||

Jeg går stadig og venter på opdateringen til Agenda, så jeg kan få fuld integration af noter, kalender og reminders - men indtil da er jeg stadig temmelig hooked på ideen om time blocking.

Det virker sgu!

Nogle gang skal man selvfølgelig flytte rundt på blokkene, og andre gange regner man helt galt på varigheden. Men overordnet synes jeg faktisk, at jeg har en bedre fornemmelse af, hvor mange ting jeg kan nå på en dag eller en uge.

Jeg oplever endda også, at jeg nogle gange simpelthen har et kvarter eller 30 minutter i overskud til løse små-opgaver, emails og den slags.

(Men det hører også med til historien, at når jeg har for mange opgaver og aftaler på en uge, så bliver jeg småstresset alligevel. Uanset hvor meget jeg blokker tid af i kalenderen, så er det stadig presset, hvis 7 dage i træk er klampet ned med 7-9 timer om dagen, plus rejsetid…)

Up next Morgen i ålleren Oplyst og underholdt Jeg havde igen i år fornøjelsen og æren af at være vært på Summer-scenen på BLOOM Festival. BLOOM er en festival om natur og videnskab, der afholdes
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning