|||

Padde, åh, min padde

Det var jo slet ikke meningen.

Jeg var netop så stolt af at have hold muldvarpeskindet i lommen, da Apple præsenterede nye iPhones og nyt Watch for nylig. Og så gik det alligevel galt, da de fremviste nye iPads i dag.

Måske havde jeg ganske enkelt opbrugt min viljestyrke.

Anyway, jeg ææælsker min Padde og bruger den mange timer hver eneste dag, både til læsning, surferi, arbejde, musik, video og så videre. Med et tastaturcover på og en Pencil ved hånden synes jeg faktisk Padden er både effektiv, fleksibel og - tør jeg sige det - sjov at arbejde på.

Jeg tager meget sjældent min Mac med ud af huset, medmindre jeg ved jeg skal sidde og redigere lyd, fx - som er noget der stadig er både nemmere og sjovere på en bærbar. Til gengæld har jeg (stort set) altid min Padde med, og jeg kan sagtens få en masse fra hånden, selvom man jo er lidt begrænset af iOS og den lille skærm.

Nu er det jo ikke fordi jeg absolut behøver at opgradere min 10.5 iPad Pro fra 2017, men den nye lokkede bare for meget, med sit Face ID, sin større skærm, den nye Pencil og hurtigere processor - og min undskyldning er altså, at jeg bruger den så meget.

Og så kan jeg som regel også finde en værdig modtager af den “gamle”, som kan overtage den for en god pris…

Jeg skammer mig en lille smule - men glæder mig meget, meget mere :-)

Up next Læseferie Den opmærksom læser vil måske have bemærket, at der ikke er kommet noget Ugens Pensum de seneste par uger. Det er en kombination af travlhed, Padde, åh, min padde Det var jo slet ikke meningen. Jeg var netop så stolt af at have hold muldvarpeskindet i lommen, da Apple præsenterede nye iPhones og nyt Watch for
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh