|||

Padde, åh, min padde

Det var jo slet ikke meningen.

Jeg var netop så stolt af at have hold muldvarpeskindet i lommen, da Apple præsenterede nye iPhones og nyt Watch for nylig. Og så gik det alligevel galt, da de fremviste nye iPads i dag.

Måske havde jeg ganske enkelt opbrugt min viljestyrke.

Anyway, jeg ææælsker min Padde og bruger den mange timer hver eneste dag, både til læsning, surferi, arbejde, musik, video og så videre. Med et tastaturcover på og en Pencil ved hånden synes jeg faktisk Padden er både effektiv, fleksibel og - tør jeg sige det - sjov at arbejde på.

Jeg tager meget sjældent min Mac med ud af huset, medmindre jeg ved jeg skal sidde og redigere lyd, fx - som er noget der stadig er både nemmere og sjovere på en bærbar. Til gengæld har jeg (stort set) altid min Padde med, og jeg kan sagtens få en masse fra hånden, selvom man jo er lidt begrænset af iOS og den lille skærm.

Nu er det jo ikke fordi jeg absolut behøver at opgradere min 10.5 iPad Pro fra 2017, men den nye lokkede bare for meget, med sit Face ID, sin større skærm, den nye Pencil og hurtigere processor - og min undskyldning er altså, at jeg bruger den så meget.

Og så kan jeg som regel også finde en værdig modtager af den “gamle”, som kan overtage den for en god pris…

Jeg skammer mig en lille smule - men glæder mig meget, meget mere :-)

Up next Læseferie Den opmærksom læser vil måske have bemærket, at der ikke er kommet noget Ugens Pensum de seneste par uger. Det er en kombination af travlhed, Padde, åh, min padde Det var jo slet ikke meningen. Jeg var netop så stolt af at have hold muldvarpeskindet i lommen, da Apple præsenterede nye iPhones og nyt Watch for
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist