|||
på domkirken i ribepå domkirken i ribe
Up next TickTick – igen-igen? Jagten på en bedre planlægning af både arbejde og fritid fortsætter… I den forgangne weekend var vi på en kort getaway i Lund (som er en Når systemer knækker Jeg har sådan en uge, hvor jeg synes alle mine apps og tjenester er propfulde af bugs, og jeg sender crash-rapporter og support-spørgsmål til højre
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde