|||

På agendaen

Pokkers. Nu kom jeg til at gøre det IGEN!

Købte endnu en app.

Mest fordi jeg synes det kunne være sjovt at lege med, som en distraktion og overspringshandling - og så også lidt for at udforske en lidt alternativ rutine i hverdagen…

Jeg føler efterhånden jeg holder indieudviklerne kørende, helt selv 🤪💰

Nåja, det er i øvrigt Agenda - en app, der ligesom NotePlan (som jeg også kom til at købe for nylig), udforsker krydsfeltet mellem todo, kalender og noter.

De er ret forskellige (indenfor deres felt), men på hver deres måde rigtig fine.

Som så ofte ønsker jeg mig dog, at jeg kunne vælge og vrage mellem features fra dem begge, drysse et par mine egne ideer nedover, og så lave en helt ny hybridapp, bare til mig…

Up next Extinction Rebellion Det kan godt være deres metoder ikke altid er lige dialogfremmende (og det synes jeg er et problem), men Extinction Rebellion har det sejeste logo Overload Så kan jeg lære at købe to nye kalender-note-planlægnings-apps lige oven i hinanden… Det er ganske vist både spændende og lærerigt at udforske de
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration