|||

Overspringshandling for let øvede

Man skal jo ikke lade en chance passere sin næse forbi til at lave overspringshandlinger med en lokkende facet af faglig relevans.

Så i dag ser jeg (for 12. gang) nærmere på Asana som et værktøj til at give mig det savnede overblik over et podcast-projekt jeg arbejder på.

Ja, jeg burde nok arbejdet på projektet i stedet, men…uh, shiny!

(Update: Jeg blev desværre hurtigt sur på Asana, fordi de features jeg gerne vil bruge tilsyneladende er gemt i Premium, og jeg kunne ikke få lov at til at lave et team på under 5 personer - og skulle betale for alle 5, uanset at jeg kun er mig selv? Det virker lidt mystisk, men det var det de sagde…?

Så nu ser jeg på TickTick i stedet. Mere en task manager end et projektværktøj - og det minder i øvrigt meget om Todoist - men har et par interessante features ift Things 3, blandt andet bedre kalender-integration. Tror jeg nok. Har nu spildt endnu mere tid på at dimse omkring…)

Up next Foreløbigt farvel til micro.blog (på engelsk) Jeg går lige totalt meta et øjeblik, hvis I vil undskylde mig. Jeg har skrevet et “farvel-og-på-gensyn” indlæg på micro.blog, for at forklare danske bank etik
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline