|||

Overspringshandling for let øvede

Man skal jo ikke lade en chance passere sin næse forbi til at lave overspringshandlinger med en lokkende facet af faglig relevans.

Så i dag ser jeg (for 12. gang) nærmere på Asana som et værktøj til at give mig det savnede overblik over et podcast-projekt jeg arbejder på.

Ja, jeg burde nok arbejdet på projektet i stedet, men…uh, shiny!

(Update: Jeg blev desværre hurtigt sur på Asana, fordi de features jeg gerne vil bruge tilsyneladende er gemt i Premium, og jeg kunne ikke få lov at til at lave et team på under 5 personer - og skulle betale for alle 5, uanset at jeg kun er mig selv? Det virker lidt mystisk, men det var det de sagde…?

Så nu ser jeg på TickTick i stedet. Mere en task manager end et projektværktøj - og det minder i øvrigt meget om Todoist - men har et par interessante features ift Things 3, blandt andet bedre kalender-integration. Tror jeg nok. Har nu spildt endnu mere tid på at dimse omkring…)

Up next Foreløbigt farvel til micro.blog (på engelsk) Jeg går lige totalt meta et øjeblik, hvis I vil undskylde mig. Jeg har skrevet et “farvel-og-på-gensyn” indlæg på micro.blog, for at forklare danske bank etik
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde