|||

Så kan jeg lære at købe to nye kalender-note-planlægnings-apps lige oven i hinanden…

Det er ganske vist både spændende og lærerigt at udforske de systemer som hhv. NotePlan og Agenda lægger op til, og sammenligne dem med mere traditionelle todo-apps (og med kalender og påmindelses-apps), men at gøre det hele på én gang var nok ikke det smarteste.

Lige nu forsøger jeg mig med Agenda som primær app, men har ikke taget en endelig beslutning, og har stadig tonsvis af noter liggende i Bear, fx, og er stadig ikke sikker på hvordan Drafts passer ind i workflowet.

Så jeg hopper rundt mellem 3-4 forskellige apps hele tiden, plus Fantastical (eller Firstseed eller Calendar 366) og Reminders (eller Goodtask), og hakker mine opgaver af flere steder og er aldrig helt sikker på om jeg nu også ser på den mest opdaterede information.

Det er mig egen skyld, jovist, men det er jo så hyggeligt samtidig - og en klassisk Anders-ting at bruge som overspringshandling i en mildest talt presset tid.

Ach, det er hårdt at være app-addict…

Up next På agendaen Pokkers. Nu kom jeg til at gøre det IGEN! Købte endnu en app. Mest fordi jeg synes det kunne være sjovt at lege med, som en distraktion og Tid, tale og teknologi-logistik Jeg har i dag jongleret rundt med 3 forskellige interviews via Zoom, der alle skulle finde sted stort set samtidig, men i forskellige tidszoner. Og
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning