|||

Så kan jeg lære at købe to nye kalender-note-planlægnings-apps lige oven i hinanden…

Det er ganske vist både spændende og lærerigt at udforske de systemer som hhv. NotePlan og Agenda lægger op til, og sammenligne dem med mere traditionelle todo-apps (og med kalender og påmindelses-apps), men at gøre det hele på én gang var nok ikke det smarteste.

Lige nu forsøger jeg mig med Agenda som primær app, men har ikke taget en endelig beslutning, og har stadig tonsvis af noter liggende i Bear, fx, og er stadig ikke sikker på hvordan Drafts passer ind i workflowet.

Så jeg hopper rundt mellem 3-4 forskellige apps hele tiden, plus Fantastical (eller Firstseed eller Calendar 366) og Reminders (eller Goodtask), og hakker mine opgaver af flere steder og er aldrig helt sikker på om jeg nu også ser på den mest opdaterede information.

Det er mig egen skyld, jovist, men det er jo så hyggeligt samtidig - og en klassisk Anders-ting at bruge som overspringshandling i en mildest talt presset tid.

Ach, det er hårdt at være app-addict…

Up next På agendaen Pokkers. Nu kom jeg til at gøre det IGEN! Købte endnu en app. Mest fordi jeg synes det kunne være sjovt at lege med, som en distraktion og Tid, tale og teknologi-logistik Jeg har i dag jongleret rundt med 3 forskellige interviews via Zoom, der alle skulle finde sted stort set samtidig, men i forskellige tidszoner. Og
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline