|||

One click to rule them all

Efter en mindre udskiftning i AV-parken i dagligstuen har jeg nu fået medlemskab til CEC-klubben, hvor TV og forstærker kan tændes og slukkes med et klik på remoten til Æble TV-boksen (og omvendt, med tv-remoten).

Det er utroligt så meget livskvalitet man kan få ud af sådan en lille feature.

PS. Det er tilsyneladende også en feature der kan finde på ikke at virke, alt efter hvordan vinden blæser. Vi får se hvordan det går.

Up next Højttalerstanderfyld Hvad nu hvis…
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude