|||

Okay, det løb så lidt af sporet…

Optændt af min beslutning om at flotte mig med OmniFocus-suiten af task managers som års-bonus til mig selv (tak, chef!) begyndte jeg (igen-igen) at lave lidt research på eventuelle alternativer.

Og der er mange derude, skulle jeg hilse at sige. Desværre ingen, der lige præcis opfylder mine mange behov og ønsker 100%. Så det er noget med at finde en balance og indgå kompromis.

Man kunne selvfølgelig også bare brug papir…Man kunne selvfølgelig også bare brug papir…

Denne gang faldt jeg over Sorted, der kombinerer todo-liste og kalenderaftaler på en ret lovende facon, men som mangler en Mac-app (som de dog lover er på vej).

Og så blev jeg ret fascineret af GoodTask 3, der bruger Apples egne Reminders og Calendars-apps som infrastruktur, men laver en masse ekstra funktioner ovenpå. Det er ret niffigt.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om jeg - selvom jeg hygger mig gevaldigt - orker både at flytte en masse opgaver og projekter over i GoodTask og i OmniFocus for at teste?

Men hey, hvad skulle man ellers bruge sin juleferie til?

Up next Dagens indkøb 3 kilo grønne kaffebønner. 1 flaske bourgogne (rød). 1 flaske champagne. 1 mikrofiber støvkost. #rocknroll Juleferiestemning Det er pænt farligt at ramme tirsdag eftermiddag og have fornemmelse af, at det er fredag. Oven i købet at det er fredag lige op til juleferie…
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot