|||

Og jagten fortsætter…

Faste læsere vil måske huske, at jeg i sommer var på forgæves jagt efter nogle apps og tjenester, der kunne give mig et bedre workflow og system til research - til podcasts, oplæg og den slags.

Nu har jeg så en større tjans i januar, og behovet ramte mig igen. Med det resultat at jeg nok har brugt 10-12 timer i hvert fald på IKKE at finde den rigtige løsning. Suk.

Altså, jeg synes jo det også er lidt hyggeligt, men når der ikke kommer noget ud af det, så begynder selv jeg at finde det lidt frustrerende…

Up next når man får individuelt tilpasset juleopdækning Nysgerrighedens år Tilbage i årsskiftet 2015-16 valgte jeg, at mit 2016 skulle handle om “mindre, men bedre”. Ikke et rigtigt nytårsforsæt, mere en slags rettesnor i
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist