|||

Og jagten fortsætter…

Faste læsere vil måske huske, at jeg i sommer var på forgæves jagt efter nogle apps og tjenester, der kunne give mig et bedre workflow og system til research - til podcasts, oplæg og den slags.

Nu har jeg så en større tjans i januar, og behovet ramte mig igen. Med det resultat at jeg nok har brugt 10-12 timer i hvert fald på IKKE at finde den rigtige løsning. Suk.

Altså, jeg synes jo det også er lidt hyggeligt, men når der ikke kommer noget ud af det, så begynder selv jeg at finde det lidt frustrerende…

Up next når man får individuelt tilpasset juleopdækning Nysgerrighedens år Tilbage i årsskiftet 2015-16 valgte jeg, at mit 2016 skulle handle om “mindre, men bedre”. Ikke et rigtigt nytårsforsæt, mere en slags rettesnor i
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning