|||

Nyt bræt igen-igen

Halløj, så skriver jeg pludselig på et nyt keyboard igen!

Denne gang er det et svensk Penclic, som jeg købte fordi jeg ikke var helt parat til at trykke på aftrækkeren for et sejt mekanisk (selvbyg-)tastatur.

Det er i en noget andet kategori end min låner fra keyboard-guru Esben - se tidligere post.

Det er et membran-tastatur, det er helt fladt, det er Bluetooth, så det kan skifte mellem både macOS, iOS, Windows og Android - og det er fint.

Til gengæld er det ikke specielt lækkert at se på med sine mange klistermærke-bogstaver og -tegn (selvom det trods alt er sort)

Fladt og ganske anvendeligtFladt og ganske anvendeligt

Jeg har stort set kun skrevet disse ord på det, men det føles faktisk ganske okay. Det minder mig ganske meget om et Apple Magic keyboard 2, måske lidt mere clicky og lidt mindre blødt, men det passer mig fint.

Jeg tror sagtens jeg kan arbejde på det her :-)

Update: Jeg er faktisk stadig ganske tilfreds med at skrive på det. Okay taktil fornemmelse, og tæt nok på MacBook-tastaturet til at det er nemt at skifte.

Men jeg har opdaget en bug. Sådan cirka hveranden gang jeg skriver et ‘e’ efterfulgt af et ‘r’ eller et ‘t’, så kommer der et dobbelt ‘e’.

Sådan her: prøver, skriveer, venter, mangler, sigeer finder, leder, skriveer, prøveer…

Det er forholdsvist irriterende. Jeg er kun lige gået igang med at snuse, men det minder jo desværre lidt om tidligere tastatur-kvaler på MacBooks - selvom det altså er kommet på Penclic-brættet, ikke selve den bærbare… Mystisk.

Up next Oh noes - where did the time go Knapper og dem der trykker på dem Jeg tror jeg skal læse den her bog om knapper og hvad de gør ved os som mennesker ⏯️ Den hedder “Power Button - A History of Pleasure, Panic, and
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh